Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan någon kärlek

 

Rör vid mig mina kalla vindar 
så att dessa tårar som rinner från mina kinder
blir kalla och blir frusna 
när dem inte kan påminna dig om 
att du en gång lovade 
att du ska finnas där för alltid. 

Jag kommer att räkna all min smärta 
jag kommer namnge dem med ditt namn 
oroa dig inte för att jag är ensam 
va lycklig med henne 
och jag på knäna faller ner 
min kropp och själ är som en vissen blomma. 

Du vet inte du min kalla vind 
att inte livet gillar sådana här som jag 
som ger allt från hjärtat 
och sedan på slutet dör dem själva 
utan någon kärlek. 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 03 - 02)




Fri vers av Arnela
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-02 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela