Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emotionell hypokondri

gör att jag
i den lugnaste
ocean

flämtar
i lugnt varmt
livgivande

vatten kan
ana
en orkan




Fri vers av Bengt VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-03-02 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP