Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av


jord

jag gjorde det

haha

det

det här är det bästa

tills




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-03 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly