Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonkraft

En berömd hjältetenor i Wien 
hade en högstaton som var fin 
men den var även av hin 
för den fick korna i sin 
och kunde spräcka flintgodsporslin.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 373 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-03 07:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha! Klart bra!

Och roligt med den variant
där alla rader rimmar på
alla.
2018-04-09

  aol
Hahaha tack för den , min morron är räddad,
2018-04-07

  walborg
Den tonen skulle jag gärna vilja lyssna till!
2018-03-03

  Gunnel Eriksson VIP
Hört om toner som spräcker glas
men flintgodsporslin!
Bra och rolig limerick.
2018-03-03

  Marita Ohlquist VIP
En pipa av sällan skådat slag!
2018-03-03

  lodjuret/seglare VIP
Jo, vem har sagt att en limerick måste sjungas enligt olika rim, texten gick hem efter en smula tankens verksamhet. Upps kattas såhär på morgonkvisten.
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick