Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som rubriken antyder!

Läs, publicera och kommentera...

Det blir ett litet läspande.
Läs, blir Lät.

Hur låter du?

Vill du låta?

Och hur blev det med publicera och kommentera?

Publicera-Självskrivet!
Kommentera- Av andra!
DRIVET!




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger
Publicerad 2018-03-03 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Inte helt lätt att förstå sammanhanget.
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim