Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min röda tröja

jag har en röd tröja
Den visar generöst
min axlar och bröstkorg

jag är stolt och glad
att just Du min
älskling njuter

av vad Du ser




Fri vers av Bengt VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-03 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP