Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast ett dygn...


1 440 minuter.

Det går 1 440 minuter
på ett dygn, lördag, hur
ska 1:a minuten nyttjas?
Redan har 2 minuter
passerat och inget hänt.
Kanske kommer det besök,
kanske det slutar snöa så
den sibiriska snökanonen
avtar? Ingen vet!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-03 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje