Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfulla Natt

En sån där
Filosofisk promenad
Mörkt och tryggt
Omgivningen
Spelar tystnadens melodi
Högt
Snön knastrar
Under stegen
Uppfylld av storhet
Trots insikten
Av hur liten man är
En Liten Storhet
Motsägesefullt
Men allt känns självklart
Just nu...


@AslansOrd




Bunden vers av Daniel Aslan
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-03 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Aslan
Daniel Aslan