Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girig.

Min dag är sliten
Men det kommer bara fler
så jag söker i intet efter
nya
kompromisser
Andra lustar eller
annans list.

Min kropp är vissen
men har okyssta fläckar
så jag söker i alltet efter
utslitna
sensationer
Andra droger eller
annans liv.

Mina krukväxter torkar
de tystnar nog snart
så jag söker i mörkret
efter
omtanke
Sträva händer eller
annat att spara.







Fri vers av Ellåtta
Läst 379 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-03 13:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sök och du skall finna.
Fint skrivet
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta