Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism behövs på rätt sätt

 


Arga människor dör i förtid


försök att inte vara paranoid


 Var snäll mot din hjärna


så skonar du nerverna


 För du är värdefull


åtminstone för din egen skull


 Om du orkar leva så


undviker du en för tidig ridå




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-03 14:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-04

  morgonstjärna VIP
skriver under på Senta
Nalle Puh är dock en stor filosof

<3

2018-03-03

    ej medlem längre
Tyvärr är det nog inte alla som orkar se positivt på tillvaron i längden i dagens samhälle.
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP