Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018 - Nådens år...


Bakfram!



Redan i fosterstadiet var fötterna fel utvecklade.
De växte bakfram, läkarna kunde inget åtgärda,
under uppväxten kunde betraktaren se vid vart
tillfälle när personen rört sig framåt tycktes det
gå bakåt, avtrycken i snön tydde på fenomenet.

Läkare och vetenskap stod rådlösa, dock inte
personen som då valde den politiska banan…




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-03-03 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje