Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara snäll är aldrig att vara dum så vandra på den vägen

 

Tänd en glödlampa
och sluta stampa
Börja gå
riv din järnridå

Översätt hoppet
och inled guldloppet
Till positivt tänkande
men se det kränkande

Då äger du fortfarande hjärtat
utan att ha det nedsvärtat
Då känns livet mirakulöst mer graciöst
inte tomt och innehållslöst

Om du önskar utsatta gott
faller det på din lott
Att göra någonting åt det
för att bevisa din kärleksfulla närhet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-03 16:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-04

    ej medlem längre
Det bör vara en glädje om man kan göra något för dem som har det svårt.
2018-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte en åsikt utan ett faktum.
2018-03-03

  morgonstjärna VIP
Larz G har en stringent åsikt...hm med tiden har jag även blivit försiktig och tillit tar tid att vinna. Här på nätet har jag enbart mött en person jag aldrig blivit besviken på eller sviken av. lyfter lätt på ögonbrynet av förvåning av din dikt..du om någon vet nog
av erfarenhet att det inte går lita på orättvisor som begås mot alla utsatta!!

2018-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Människan är inte kärleksfull.
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP