Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skala


La skala
mitt hjärta
sopran mot blå himmel
jag springer

Min kropp
jag är förfrusen

Min själ
hur du går ut
och visar dig idag


Vintervita vägar
tystnaden
trädens svar

Molnen som stretar
sträcker ränder
tvärs
över mitt hjärta

Jag vill vidare
vidare
vidare









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-03 17:19



Bookmark and Share


  Quasimodo
En vandring här genom vitt och förfruset landskap över tankar och känslor som vill vidare, bra!
2018-03-04

  Kungskobran VIP
Sopran mot blå himmel,
mycket måleriskt
Orolig själ vill vidare vidare
Många bottnar i denna dikt
Fint

2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP