Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensamhet, även den självpåtagna
Kan kännas väldigt ensam ibland
Då önskar jag att jag hade en hund
Någon att bry mig om och prata med

Längtar efter att möta den villkorslösa kärleken
Den som man möter i en hunds blick
Att få möta våren tillsammans
Att jaga bort alla demoner i huvudet




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-03 18:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja hoppas du får din hund snart för den ger motion och rutin och sådant är svårt att överdosera
2018-03-03

  morgonstjärna VIP
så fint du skriver om att än en gång få möta den bruna blicken från en hund
helt underbart skrivet
du har berättat så fint om din gamle vän som somnat och om din längtan efter en ny.

på samma sätt längtar jag efter klokugglan som länge varit så sjuk. nästan ett helt år har runnit ut. han fick återfall maj 2017
jag skriver här sedan 2016 för hans skull. det enda jag önskar och bryr

så jag förstår din längtan
allt gott <3


2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson