Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som nektar, men ändå inte

Vem var det jag såg när jag blundade och minns
gårdagens hesa whiskeyröst, som naglar mot griffeltavlan?
Vem vet. Kanske var det jag själv.
Lurpassade bakom ridå av utblommad näckrosdamm.
Förevigt förlorad i din blick med färg av murgröna.
Du andas in livets skönhet och skörhet.
Det vill även jag.
Men allt jag andas in är viskningar från främlingen
som försvann.
Barfota.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-03 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP