Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan eskalerade när man öppnade gränsens dörr

Vad är det som händer i mitt
älskade lilla vackra fosterland..!
hela samhället är så förändrat & det
är inte några bra eller fina förändringar
våldshandlingar på fredliga människor
har blivit vardagsmat & ingen går längre säker
precis allt har blivit upp & nervänt
barn & ungdomar far illa som resten
av befolkningen som inte vill någon illa
som min penna skrivit många gånger förr
ondskan eskalerade när man öppnade gränsens dörr
den som inte fattar höjden djupet bredden
utav alla hemskheter är förblindad & lomhörd
måste ta bort ögonbindeln fixa tillbaka hörseln
på allvar inse vart vårt fina land är på väg..!
det går inte att låtsas att allt är under kontroll
men det gör ju alla bestämmande politikertroll
media gör allt i sin makt att mörklägga
vinkla bort problemen som har ätit sig in..!
"som termiterna gör & bävrarna med träd
en dag så ligger allt i spillror helt skövlat"
det är skrattretande som de håller på
de följer order uppifrån för att folket nå!
agendan ska fram oavsett förhållningssätt
att ljuga är något som är helt uppenbart
hela tiden ska det spottas på Mr. Trump
de är som besatta av honom & det stora USA
men att stå upp för lilla Sweden i klarspråk
vågar de inte, hellre ljuger de så bra
man ska inte kasta sten i glashus
vara arrogant & högmodig i ord
ty en dag så växer det som såddes
skörden syns redan på svensk jord









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-14 10:25



Bookmark and Share


    lydriket
Tack för din text och mod, mare.

Censuren på poeter.se är ett tecken på hur trängda kulturmarxisterna känner sig av andras åsikter.

Flera texter avpubliceras på svepande grunder (se nedan). Och texter, som under dagar legat överst på listan för "mest bokmärkta" försvinner plötsligt från densamma.

Allt detta sker samtidigt, under en och samma timme, "då poeter.se är en sida där alla ska kunna trivas".
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP