Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistan

Var är gnistan
Var är glöden
Var är elden som brann

Ambitionen
Styrkan
Viljan som var segare än kåda

Borta
Försvunnen
Utan
Att säga
Hej då

Trött på att kämpa
Trött på att strida
För alla
Utom
Mig själv

Som en maskin
På automatik
Gör jag vad som förväntas av mig

Var är styrkan
Var är blicken
Jag fick av alla sår

Mitt huvud högt
Min nacke rak
Jag
En överlevare av rang

Hänsynslös förförerska
Fick det jag ville
Innan
Jag visste vad jag ville

Jag vill hitta gnistan
Jag vill hitta glöden
Jag vill hitta elden som brann

Gnistan i min hjärna
Startar glöden i mitt hjärta
Tänder den rasande elden i min kropp




Fri vers (Fri form) av Bhodi
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-03 22:34



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En underbar text om längtan att få låta de inlåsta känslorna få utlopp. Bra skrivet.
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi