Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu (i sällskap med Nattfågeln)





en knivsudd skymning
klyver sorgdagar itu
fångar drömvinge













Bunden vers (Haiku) av J-M
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-03 23:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
älskar denna. så fin!
2018-03-09

    Peter Söderqvist
Bilder som berör.
Fin haiku.
2018-03-05

    ej medlem längre
tät Fångst ,
en våtmark på tork +
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M