Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selet




Jag går till selet
lugnvattnet

Annars är det strömt

Älven

Jag kan komma hit

Mina fötter har ju hoppat
på stenarna

Försiktigt
för att inte skrämma harren




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-04 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP