Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära

 

under hud flödar

förberedelse för vår

varm i förvandling

 

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-04 04:45



Bookmark and Share


  Stisse
Så fin sammanfattning av det som stundar. Det är så avskalat och de få orden säger allt.
2018-03-10

  morgonstjärna VIP
en doft av vår
kan vi behöva när det ännu dalar
vita flingor och är minusgrader
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP