Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigning

Där stigarna går

löper fram

visar

Skall även vi vandra

invid varandra

vida




Fri vers av Anita Hanssen
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-04 08:43



Bookmark and Share


  aol
Så nära fint skaldat,
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen