Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medel att sky med!

Ett snöre, med en knut, vid dess ända!
Så jämnt och fint det blir av vax!
Som förbinder vaxet , snöret och knuten, tillsammans mot dess jämna chargong!

En knut vid hennes hår!

Solglasögon, som rättar till de skarpa konturerna av den vita snön!
Solglasögon, på, av , Sätt dem på huvudet!
Kanske framför knuten du har vid nacken, som du kanske har?




Bunden vers av Mim
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-04 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim