Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Heten!

Varför är man alltid kåtast när man har mens?

Varför tycker jag om att skriva dikter/texter, med ordet man? Varför fungerar det bäst, istället för ordet Jag? För att jag vill nå ut till fler?
För att jag är poetiskt transsexuell, istället för att vara det i verkligheten?

I "Heten"- I hetluften, ett nytt uttryck, som jag har hittat på, jag undrar om det kommer att bli användbart?




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-04 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim