Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Det som var långt bort
är plötsligt verkligt och nära.
När stjärnorna släcks
och ljuset vaknar.
Vad är då budskapet
av drömmarna.
Jag sparar känslan
utropstecken och punkt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-04 13:39



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fascinerande med drömmar. Väl beskriven känsla här!
2018-03-05

  Anya VIP
Denna gillade jag verkligen. Jaa drömmar kan vara så levande och så vaknar man mitt i allt. Ofta blir jag besviken när jag vaknar. Varför vet jag inte. Tycker särskilt om sista raden....talande. Bland det bästa du skrivit. Sparas.
2018-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Intressant med drömmar, ibland ger dom lugn och harmoni, ibland tvärsom!

2018-03-05

  ULJO
Fint
2018-03-05

  Maj-Lis VIP
Drömmar kan vara både bra och dåliga...dom som är bra får man minnas
2018-03-04

    ej medlem längre
Låt drömmarna trösta oss....
2018-03-04

  Gunnel Eriksson VIP
Känslan finns ofta kvar även om
man glömt själva drömmen.
Intressant reflektion.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP