Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalent

Vänner som inte kan hålla sig till vägen
Som stannar upp och byter riktning
För att sen komma tillbaka
Som om ingenting har hänt

Sådana vänner få mig att bli förvirrad
Så svårt att förstå
En ambivalens
Som sätter mina tankar i rullning




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-04 15:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oroligt på livets farvatten
gäller reva seglet
innan skeppet springer läck
rädda skutan i hamn

2018-03-10

  ULJO
Inga sanna vänner där inte. Klart det skapar ambivalens
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson