Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nornorna

Vem tar upp varpen
när nornorna slutat väva?

Om inte vi väver framtiden?
Kan vi då klaga?




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2018-03-04 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP