Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonfröjd

Öga mot öga vi står, råbocken och jag,
några meter ifrån mitt fönster.

Likt ett fjärran ljus med magi
lyser dess ögon klara.

Vild, men orädd eller förlamad av rädsla?

Vilket får jag aldrig veta och vill det inte heller.

I magin vill jag stanna
och njuta av den förbehållslöst.

Svaret kan vänta tills allt blir uppenbarat.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-04 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP