Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Xenia

I en gruvstad eller förort
som en amerikansk småstad
lyssnar vi på regnet
boffar bensin på en parkeringsplats
för korta shorts för ditt eget bästa
men bryr du dig?

det är som att inga vuxna lever längre
vi klarar oss numera på egen hand
vårt liv var regisserat av Harmony Korine
du vet man fryser inte alltid i september
men är ciggen blöt så är du
ensam

En gångväg
barn med vapen
trasiga skor
tatuera in namnet på staden på din arm
Det spelar ingen roll vilken
för de är alla detsamma inuti

och motsatsen till den amerikanska drömmen
kanske var opiater
och alla de andra saker som förstörde oss
men genvägen över motorvägen
har vi alla velat hoppa från
oavsett om man har mer eller inte




Fri vers av kattdrottningen
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-04 19:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Saften från denna vackra blomma som förstört livet för så många.
Vackert skrivet

2018-03-09

  Bjarne Nordbö
Det där känns så gott. Ledigt rinner din text fram som ett svartvitt fotografi. Fetgillas.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen