Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för östermalmsbor


vinterromantik

romantiken
av att stå i snön
och såga ved
har försvunnit
om den ens funnits

har varit
mycket sådant
ett tag

veden har visserligen
varit torr och kluven
men bitarna
ska vara
lagom långa också

finns dom som
säger
vad romantiskt
när björkveden
sprakar i spisen

den ska komma dit
också

dom kan få
låna
motorsåget




Fri vers av tom boreland
Läst 408 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-04 19:30

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Det ligger mycket jobb bakom....
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland