Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart ...

 

 

juli vandrat mot sitt slut

augusti öppnar oanade dimensioner

trots sin blyga mur

kyssen bygger sakta upp sitt imperium

trollbindande känslor rodnar

under sidenslakan

skall vi ... 




Fri vers av Rise Little One
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-26 14:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Själsligt gott :)
2018-08-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Röd glöd
på gång
måtte det bli
en munter sång!
2018-07-28

  Nils-Robert
En sensuellt laddad dikt. Bravo
2018-07-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Glödande passion i varje ord!
2018-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Sensommarglöd!
2018-07-26

  Quasimodo
Här hettar det till i höstens färger!
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One