Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Captain Jack

Allt är inte guld som glimmar
Det lär man sig redan då man
Över atlanten seglar under gryningens första timmar

“Det spelar ej roll om du har en tand eller fler”
Detta är ett citat
Som beskriver ganska bra
livet som pirat

För när man är pirat
Kan man mista en arm eller ben
Med träben o krok
Kan ni se denna scen

För pirater från krok till svartskägg
Har en sak gemensamt
Det är nämligen så
Att yrket blir ensamt

Men ibland det händer,
Att piraten hittar en skatt
När det är frågan om guld
Får alla piraterna fnatt

För när man äter
Skorpa till mat
Då lever man livet
Som pirat




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-04 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand