Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ynklig själ fängslad i en tvåmeterskropp


Drömmar Brinner Tyst

ännu ett år

har blivit sand

vill vända håll

lämna allt jag kan

 

jag vill lära mig att leva

så som människor gör

jag är en ynklig själ, förlegad

i en kropp blytung och skör

den första gången jag såg dig

dina blålystna tårar 

föll

skrev en melodi om hopp

drömmar brinner tyst


en racklig båt

din hud sockervit

ett oändligt hav

en blick full av liv

 

där sjunker jag bredvid dig

utan båt och utanför

jag är en ynklig själ som vikt sig

i en kropp blytung och skör


den första gången jag såg dig

dina blålystna tårar

föll

skrev en melodi om hopp

drömmar brinner tyst


diamanter

bakom galler

tusen chanser

det brast tillslut (det brast tillslut)

diamanter

bakom galler

tusen chanser

det blir tufft (men det går)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 838 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-03-04 20:36



Bookmark and Share


    glasa VIP
det känns som ljus
genom diamanter

att läsa här
2018-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Här fastnar jag faktiskt framför allt för titeln.
Fantastisk!
2018-03-09

  morgonstjärna VIP
blytunga tårar ..det var djup sorg
livet är så ibland
men så vänder bladet
faxist..



2018-03-08

    Mim
Wow! Vacker poesi!
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert