Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självet ha talat!


Zombie

Öppen mun
Tomma ögon
Men se så
Fyll dem
Med tro
Lite glapp
Får man
Ta med ro!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-04 21:20



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Jaa... det är viktigt att fylla Själen,
med Andens kraft...!

Klokt skriftat!
2018-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Livskraft!
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy