Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zero point

 

 

 

 

 

mollackord

cirrusmolnen bildar spretiga mönster

mot hösthimmel

jaget

 

tranplogarna tranplogarna

tranplogarna

 

mollackord

en hund skäller ihållande borta

tankarna flyr nuet

mitt höstjag

 

tranplogarna tranplogarna

tranplogarna

 

mollackord

varför uteblir alla svaren

var kommer du in

nuet

 

varför varför

varför

 

mollackord

fick du inte redan påökt

det var ju hon från

Manilla

 

tranplogarna tranplogarna

tranplogarna

 

mollackord

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-04 21:24

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Respons VIP
Stämningsskapande poesi som ligger musiken nära.
2018-03-06

  henke_r
En välförtjänt guldstjärna till detta existentiella epos!
2018-03-06

    ej medlem längre
Det finns en längtan bort eller hit med en alldeles särskild dragningskraft. Finstämt harmonierar mollklangerna med höstjaget och mönstret mot himlen! Riktigt fint!
2018-03-06

  kerstin skriver VIP
åh vad jag tcker om den här, den är så oförutsägbar och ändå repetetiv. I like <3
2018-03-06

    ej medlem längre
En så fin och häftig mångfasetterad dikt. Gratulerar!
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP