Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar

Säg din mening,
säg det som du har att säga,
låt ditt hjärta tala ut,
det finns en som lyssnar.

Vem lyssnar på mig?

Ja, vem lyssnar på dig?

Det finns alltid en vän,
en som är beredd på att lyssna,
en som tar sig tid för dig,
den som du minst anar.

Vem har påstått att livet är lätt?

Ja, inte är det jag i alla fall.

Det är jag som lyssnar,
jag pratar mycket idag,
fast jag lyssnar vid behov,
om du bara vågar säga till.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-04 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm