Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först

Först känner jag inget alls
tror att allt har förändrats
att jag har förändrats
att allt har blivit lugnt nu
Sen kommer känslorna som ett kaos
tar sig in i min hjärna och paniken är där
Alla dina ord
allt det fina du säger till mig
det gör ont
bara släpp mig fri




Fri vers av Ananas
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-05 01:31



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Smärtsam process
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas