Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I`m created!

I`m best!
I`m a beast!
My beastidness, I can feel it in my teeth!
(Instead of heart)
By the shape of my eyes!
I`m created!




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-05 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim