Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vacation- humanize!


I`m a link!

I don`t have to choose!
Between activation!
Or looking at series!




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger
Publicerad 2018-03-05 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim