Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I owl myself-paintings! Choose the size!


I own my self!

I choose myself!
I own my size!

Seize theday!
Seize me?

Do you see me?




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-05 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim