Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om tiden inte fanns

 

 

 

alla ord

fjärilar från

mellangärdet

 

luften skimrar av

 snöflingevingar svävande 

innan de landar

 

vår längtan

har gömställen

djupt under snön

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-05 12:05



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Hade en kontemplativ stund framför laptopen med din dikt framför mig & musiken från albumet "Poems from a Rooftop" på Tidal = (konkurrent till Spotify)

Rena avkopplingen att läsa dina stillsamma dikter !!!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg