Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet

En strand, en sol, en vind
Vackert, kallt och livlöst
Jag tittar ut men ser just ingenting
Känner mig varm men samtidigt kall inuti

Är det inte märkligt
att jag sitter där
Längtar ingenstans
upplever inget särskilt

När jag sen minns tillbaka
Färgas mitt sinne
av färger och former
Intryck och uttryck

För solen jag såg, vinden jag kände
de stenar jag såg glimma på stranden
Blir nu till klimpar av guld, sylvassa diamanter
på mitt randiga papper




Fri vers av Tomas Brink
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-17 13:27



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så fint, så sorgligt
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Brink
Tomas Brink