Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnade på p1 precis nu. 180305 15:45


Tänk om du vore en fågel.


Det är synd om fåglar som inte har någonstans att bo.

Det är tillåtet att bygga holkar.

Vi bygger holkar till fåglarna.

Människor som inte har någonstans att bo är det också synd om.

Till människor utan bo, är det inte tillåtet att bygga holkar.

Människor som inte har någonstans att bo får skylla sig själva.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-05 16:00



Bookmark and Share


  Spik

Många hemlösa lider av psykisk ohälsa, skandal att vi inte kan hjälpa våra sjuka medborgare även om sjukdomen inte syns på utsidan.

2018-03-05

  Öknens Ros VIP
Det är tragiskt med alla hemlösa, de lever på botten av samhället.
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP