Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struktur

Att se strukturer är något nytt för mig
Inte bara för jag är schizofren

Jag är fri från mina laster också
Och ska så förbli




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-05 16:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
dubbel frihet alltså
grattis
2018-03-10

  Fulbergarn
grattis

2018-03-05

  ULJO
Gott att tänka så
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson