Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stories bara stories för varandra

November kom med ensamhet igen
Och i min väntan kom du med orden
Men jag valde det för ett halvt liv sen
När jag var den enda kvar på jorden

På elektronlångt avstånd viskar vi
Ej till varandra men till den mara
Som ljuger om en ljummen apati
Och om varma kyssars kalla fara.




Bunden vers (Rim) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-05 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen