Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet

Din tystnad
Kväver mig
Så sakta
Att jag
Än så länge
Kan hålla
Skenet uppe




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-06 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina