Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro det och det är möjligt

Han matade sig med affirmationer

till frukost, lunch och till middag

så när kvällsmaten kom

visste Han hur gott det smakade 

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-06 00:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så oerhört bra !

tack

2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP