Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smakar snö

Det smakar snö i luften
Det friska det kalla
Det rena det oskuldsfulla
Det vita det mjuka
Det befriande
Det betungande
Det smakar snö
Ta ett djupt andetag




Fri vers av Patrik M
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-06 05:25



Bookmark and Share


  Mymlan58 VIP
Just så!
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M