Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte slåss mot hela världen

Man kan inte slåss mot hela världen

Man kan inte slåss mot hela världen
Du kan bara göra din egen lilla vrå
till en bättre plats

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-06 05:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligen sant.
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj