Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miutt eget foto: Copyrighter : Soligajag_1


Min älskade pappa

Min älskade pappa har det jobbigt nu,
kroppen börjar säga ifrån .

Vill så gärna ha dig kvar
ett tag till kära far.

Förstår att du kämpar med att andas,
det är tungt och orken tar slut.

Ber till han ovandär att han ska
få dig frisk och känna glädje
pånytt!

Ge mig styrka att kämpa med
älskade pappa min!

Denna härliga bild kommer för
alltid att finnas i mitt hjärta!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-06 08:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin dikt som verkligen kommer från hjärtat...
2018-04-21

  Solstrale VIP
Fin hyllning! :)
2018-03-29

  ULJO
Fina ord till din älskade pappa. Styrkekramar.
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP