Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr

andan i halsen
de dök bara upp
bilderna från förr




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-07 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader